2012-03-15 08:17:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - derűs emberek veszik körül

Napi horoszkóp március 15.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az élet még biztosan sok meglepetést tartogat az ön számára. Talán olyasmiben is kockázatot vállal, amitől eddig tartózkodott, és olyasmiket is kipróbálni támad kedve, amiről nem is álmodott volna. A pozícióját azonban még jobb őriznie kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok Bika érezheti úgy e napokon, hogy megtalálta a belső békét. A jegyében együtt álló két szerencsecsillag valóban jó okokat szolgáltathat önnek arra, hogy ezt érezze. Használja ki a jó csillagzatot bármiben, amin változtatni szeretne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Talán azt érzi, a szerelem, a szerencse várat magára. Pedig a szívügyekben hamarosan fordul a sorsa. Készüljön már most a nagy találkozásra. Szépüljön, ruházkodjon, fogyózzon, sportoljon aktívan! Az idő közel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mostanában derűs emberek veszik körül, a barátai támogatását és szeretetét jobban élvezheti, mint bármikor. Itt van az ideje a külföldi kapcsolatai építésének is. Az ellenségeket feledve, törődjön most inkább a támogatóival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Még mindig hajszolja magát a pénzért, pedig a sikerei csúcsára érve, kicsit visszavehetne a lendületből. Használja ki a hosszú hétvégét egy alapos lazításra. Minden várhat, de a családja nem. Ezt nem várhatja el tőlük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Napról-napra jobban örülhet: egyre több jó hírt kap a külvilágból, különösen élete párjáról. Az ő sikerei önnek is boldogságot hoznak. És a boldogság égi ködváraiból lassan sikerül szilárd építményt faragni itt a földön is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Régen megoldottnak hitt problémáról merülhet fel ismét, hogy még sincs feledve még. Ez egy kissé összekuszálja a szálakat ön körül. Ám ne féljen. Most már nem lesz olyan nehéz a tisztázás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha a pénztárcája is lehetővé teszi, akkor ideje útnak eredni. A hosszú hétvégét minél messzebb tölti otthonától, annál jobban kikapcsolódhat. De ha nagy utazásra nincs is módja, egy kis erdőjárásra mindenképp gondoljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy szokatlan és minden szempontból újdonságnak számító feladat emészti fel minden erejét. Nagy kihívás, de megéri, mert olyasmiben is kipróbálhatja magát, ami eddig ismeretlen volt a számára. Ne féljen a megmérettetéstől!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem egyszerű a harmóniát megteremteni az álmok és a valóság, a remények és a lehetőségek között. Erővel ez semmiképp sem megy. Ám minél hajlékonyabb ön, annál örömtelibb lehet a végkifejlett.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Újabban háttérbe szorul a szerelem az ön életében. Valaha erről nem is álmodott volna, de most a siker, az evilági érvényesülés fontosabb, mint a fellengzős álmok, a ködevés. Avagy rájött, hogy a szerelem ön mellett van?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Újabban kicsit többet kell küzdenie a megélhetésért, mint annak előtte. Szerencsére van egy támasza, aki a nehézségek dacára is kitart ön mellett. Ez pedig a kedvese. Ragaszkodjon hozzá!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: